94 spi no spark - Jetski Forum: Jet Ski Enthusiast Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-14-2012, 12:25 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8
Unhappy 94 spi no spark

all tests point to charging coil in stator. Coil tests good as well as MPEM even though all tests done with multimeter. Was riding fine and kind of heard a "thump" under me (i think) after turning real hard. pulled magneto cover but not flywheel and visibly saw nothing strange. Could charging coil cause no spark? i get 0 reading out of it but do get 58 ohms reading out of generating coil. please help!! summer almost over!!
thanks in advance
kcb13 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Jetski Forum: Jet Ski Enthusiast Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome